Sunday, 28. 02. 2021
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Lash Lifting»Trajtimi i Lakimit të Qerpikëve me Silikona Power Pad-s të përshtatshme për lëkurën

Trajtimi i Lakimit të Qerpikëve me Silikona Power Pad-s të përshtatshme për lëkurën

 • POWER PAD EKSTRA

  POWER PAD® ekstra i bërë nga silikoni miqësor ndaj lëkurës - i bërë në Gjermani - është një projektues formash që ne e zhvilluam nga e para me një dizajn 3-D optimal, të mbrojtur për efektin e përsosur të Lakimit  të Qerpikëve.

  Për shkak të formës unike asimetrike të Power Pad-s® shtesë, Qerpikët lakohen gjithmonë në të njëjtën formë të përcaktuar.

 • Filmi me imazhe: Lakimi i Qerpikëve POWER PAD

  KETU ju tregojmë se sa e lehtë është të formoni Qerpikët tuaj, falë Lakimit të Qerpikëve me Pads Silikoni për lëkurën tonë!

 • Punoni si një Profesionist: Video trajnimi Profesional

  Profesionistët mund të regjistrohen KETU për videon tonë falas të trajnimit online në Lakimin e Qerpikëve me POWER PAD!

 • Studiot e Lakimit të Qerpikëve afër meje

  Trajtimi POWER PAD për Lakimin e Qerpikëve mund të kryhet në çdo studio kozmetike, parukeri apo Studio Thonjsh - thjesht kërkoni për Lakimin e Qerpikëve me POWER PAD!

  Në listën tonë "Studiot pranë meje" do të gjeni një numër studiosh pranë jush që ofrojnë Lakimin e Qerpikëve me Silkona Pads.

 • Këshillë - Hapi 2 për Qerpikët e përsosur: Ngjyrosje

  Lërini Qerpikët të ngjyrosen menjëherë pas Lakimit të Qerpikëve POWER PAD. Kështu që efekti juaj i ri i Lakimit theksohet në vetvete shumë më tepër! Me ngjyrën tonë profesionale të qerpikëve BINACIL®, koha e ekspozimit pas Lakimit të Qerpikëve është vetëm 2 minuta!

 • Këshillë - Hapi 3 për Qerpikët e përsosur: Laminim

  Laminimi me LAMINATION FLUID profesional është plus shtesë për Qerpikët me shkëlqim dhe të fortë në fund të çdo trajtimi të Qerpikëve. BOOSTER KERATIN që përmbahet në të është kujdes i lartë dhe rigjallëron strukturën e Qerpikëve.

 • Rekomandim: Keratin kujdes për shtëpinë

  Me të deshmuaren tonë Lash & Brow LAMINATION FLUID në shtëpi ju mund të vazhdoni me sukses kurimin me KERATIN në shtëpi.